J.U. Srednja medicinska škola Sarajevo

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • red color

5. februar se obilježava kao

DAN ŽRTAVA STRADANJA U SARAJEVU

Mini trka za djecu, trka za ozdravljenje i šetnja za ozdravljenje Ispis E-mail
Autor Azra Kadrić   
Srijeda, 18 Oktobar 2017 19:34

U sklopu  tradicionalne manifestacije „ Race for the cure“ –Trka / Šetnja za ozdravljenje, čiji je cilj podizanje svijesti  o prevenciji karcinoma dojke,  07.10.2017.godine, na Vilsonovom šetalištu održana je mini trka za djecu, trka za ozdravljenje   šetnja za ozdravljenje, uz bogat zabavni program, nagrade sponzora i prisustvo  velikog broja  osoba iz cijele Bosnei Hercegovine. Učenici naše sekcije  učestvovali su  u raznim  aktivnostima (pomoć oko dočeka udruženja pacijentica, pomoć pri dijeljenju raznih sadržaja, pomoć oko trke i sl.)

 
Humanitarni događaj „ Race for the cure“- Trka /Šetnja za ozdravljenje Ispis E-mail
Autor Azra Kadrić   
Srijeda, 18 Oktobar 2017 19:29

Povodom  održavanja humanitarnog događaja „ Race for the cure“- Trka /Šetnja  za ozdravljenje, čiji je cilj podizanje svijesti  o prevenciji  karcinoma dojke, učenici, članovi sekcije Zdravstveno prosvjećivanje,  su na nekoliko punktova u gradu, subotom, u toku mjeseca septembra, 2017.g.  pomagali pri registracije građana. Građani  su  tom prilikom za donirani novac  dobili majicu i pravo učešća na ovom događaju .

 
Vaša(r) ideja Ispis E-mail
Autor Ilvana Zukanović i Sabina Omerčić   
Ponedjeljak, 16 Oktobar 2017 23:17

11.10.2017. članovi Hemijske i Ekološke sekcije u pratnji profesorica Omerčić Sabine i Zukanović Ilvane posjetili su 15. konferenciju Vaša(r) ideja koja je održana u kinu Meeting Point. Izlagači na Vaša(r)u ideja bili su naučnici, praktičari i zaljubljenici u svoje poslove i hobije.

Više...
 
Radionica na temu " Prevencija trgovine ljudima" Ispis E-mail
Autor Pleho Jasmina   
Ponedjeljak, 16 Oktobar 2017 18:55
Dana 11.10.2017.godine u prostorijama naše škole su prisustvovala dva aktivna člana Crvenog križa Općine Centar,  Mahir Mulahasanović i Mirha Beganović, koji su održali  radionica na temu „Prevencija trgovine ljudima". Ovoj radionici su prisustvovali članovi Vijeća učenika, kao i profesori: Pleho Jasmina, Knežević Marija i Elma Dizdarević.
Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 84

Dan voda - Tvoja poruka je...